неділя, 26 лютого 2012 р.

Волинські стежки Лесі Українки

«Волинські стежки Лесі Українки » під такою назвою пройшов в Торчинській бібліотеці для дітей вечір-портрет, присвячений дню народження видатної української поетеси Лесі Українки, на який були запрошені учні 6-Б класу ( класний керівник – Оксана Філонюк).
Під звуки класичної музики в зал виходять ведучі (Ніна Бояновська і Світлана Скопюк) та учениця 6-Б класу Анна Куляша, яка виконую роль Лесі, які далі ведуть невимушену розмову.
Під акомпанемент гітари Роми Велічка продекламували вірші Ілона Римарчук («Стояла я і слухала весну..»), Оля Кревська(«До мого фортепіано»), Катя Сахнюк («Конвалія»).
Не залишився поза увагою і вірш «В’язень», який зворушливо прочитав Рома Велічко.
Творчість Лесі Українки настільки багатогранна й плідна,  що іноді навіть не віриться, що здійснитися вона могла пером жінки, яка прожила лише сорок два роки. У спадок майбутнім поколінням поетеса передала велику мудрість справжньої любові до України, яку вона пронесла через усе своє життя.
По закінченню вечора читачі переглянули викладку літератури: «Вічно живий голос», з якої почерпнули для себе щось нове, або пригадали  давно забуте.

Немає коментарів:

Дописати коментар