субота, 3 березня 2012 р.

Свято книги

 1 березня у Торчинській бібліотеці для дітей було проведено свято книги для другокласників. Класовод 2-В класу Марія Віталіївна Грицай разом зі своїми вихованцями влаштували незабутню подорож в книжковий дивосвіт. Марія Віталіївна розповіла про роль і значення книг в житті кожної людини та цікавинки з історії їх створення. Ознайомила, як користуватися цими мудрими помічниками. Провела захоплюючу вікторину, в якій взяли участь не лише учасники свята, а  і глядачі. Кожен учень 2-В класу виступив на сцені, та найбільше запам’ятались дітям костюмовані герої : Королева книг ( Марія Федько – учениця 2-В кл.) та Книжковий лікар (Кревський Станіслав – уч. 2-В кл.)
    На святі книги звучала гарна музика у виконанні Велічко Романа, який виконав “Полонез” та Корельчука Дмитра з чудовим “Сонячним дощиком” (клас гітари, керівник Сасюк Олена Леонідівна). Не менше захоплення викликало у глядачів виконання Щербюк Анною “Дзвіночка” (клас бандури, керівник Семенюк Олена Володимирівна).
    На завершення присутні мали можливість насолодитися переглядом лялькових вистав “Коза-дереза” та “Закон співжиття”, що показали Марія Борбюк, Соломія Деребон, Денис Королюк, Юлія Кулик, Софія Прус, Яна Циплінська, Катерина Юц - учасники  лялькового театру Будинку  школяра (керівник гуртка Шевчук Галина Володимирівна).

Немає коментарів:

Дописати коментар