вівторок, 3 квітня 2012 р.

Методичний день

3 квітня в читальному залі районної бібліотеки відбувся черговий методичний день бібліотечних працівників Луцької районної ЦБС. Розпочався день приємною подією: вручення диплому завідувачу бібліотеки-філії смт Рокині Ніні Самець за зайняте І місце в обласному огляді-конкурсі на оригінальний сценарій масового заходу з популяризації серед молоді знань з питань попередження злочинності, профілактики наркоманії та СНІДу в бібліотечних установах.
Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації  Т. М. Троцюк  ознайомила бібліотечних працівників  із заходами щодо впровадження в районі Комплексної програми енергозбереження на період 2012-2014 рр., а директор районної ЦБС В. М. Ходаковська вкотре підняла питання про укладання Договорів про відшкодування вартості комунальних послуг в орендованих приміщеннях бібліотечних установ між відділом культури і туризму та сільськими (селищними) радами.
Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Г. М. Солодуха ознайомила присутніх з підсумками обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач – 2012», на якому наш район представляли: Олексій Гадзінський, читач Піддубцівської сільської бібліотеки та Мар’яна Струнь з Лищенської сільської бібліотеки.
До відома бібліотечних працівників також доведено Положення про районний конкурс на кращий сценарій краєзнавчої тематики. Завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ  Н.А. Харчук  ознайомила бібліотекарів з метою, основними вимогами та терміном проведення конкурсу.  
На методичному дні розглядалося ряд робочих питань: про організацію заняття-практикуму на тему: «Сучасні вимоги в роботі з бібліотечним фондом», про наслідки комплексних обстежень діяльності бібліотек-філій ЦБС і т. д. А також відбулося ознайомлення з методико-бібліографічним матеріалами обласних бібліотек. 

Немає коментарів:

Дописати коментар