середа, 31 жовтня 2012 р.

Проектна діяльність бібліотек



31 жовтня в читальному залі районної бібліотеки відбувся тренінг на тему: „Проектна діяльність сучасної бібліотеки”.
Перед бібліотечними працівниками району виступила директор Луцької районної ЦБС Ходаковська В.М., яка зазначила, що участь у різних професійних і грантових конкурсах  дуже важлива для бібліотек. Адже, це можливість одержання додаткових фінансових коштів, розширення  творчої активності, а також підвищення професійного рівня бібліотечних працівників.
З досвідом успішної проектної діяльності бібліотек централізованої бібліотечної системи присутніх ознайомила завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ Харчук Н.А. та  бібліотекарі сіл Коршів Панасюк Ю.В. та смт Рокині Самець Н.Г., які стали переможцями таких конкурсів.
Всі учасники тренінгу були залучені до індивідуальних практичних завдань та роботи в групах, а також мали можливість проявити свої здібності в написанні міні-проектів на задану тему.
Багато корисної та цікавої інформації про проектну діяльність своїх колег-бібліотекарів в Україні отримали учасники  тренінгу під час віртуального екскурсу „Корисні ресурси Інтернету для бібліотекарів (проектна діяльність)”.

Немає коментарів:

Дописати коментар