понеділок, 31 березня 2014 р.

Екскурсія до бібліотеки




Читати систематично й осмисленно дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати наймолодших відвідувачів бібліотеки до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у дітей щоденної потреби в читанні книг. Саме з цією метою 28 березня у бібліотеці села Піддубці в рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання була  проведена  пізнавально-оглядова екскурсія для вихованців дошкільного навчального закладу.
  Бібліотекар Світлана Драницька  розповіла про бібліотеку-філію с. Піддубці, познайомила дітей з правилами користування бібліотекою та книгою, тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.                      
  Цікавим,захоплюючим доповненням екскурсії стала вікторина «Чи знаєте ви казку?» та гра «Загадаю – відгадай». На згадку про відвідування бібліотеки бібліотекар подарувала дошкільнятам цікаві дитячі книжечки.

Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів та завідуючої ДНЗ Оксани Романюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар