понеділок, 28 квітня 2014 р.

«Чорнобиль – вічний спомин і гіркий біль»

Чорнобиль… Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсмертя, це пам'ять, це наш нестримний біль.

25 квітня центральною районною бібліотекою в районному будинку культури було організовано та проведено вечір-пам’яті «Чорнобиль – вічний спомин і гіркий біль», присвячений 28-й річниці Чорнобильської катастрофи. В заході взяли участь: начальник управління соціального захисту Луцької районної державної адміністрації Ігор Члек, голова обласного відділення дитячого фонду України Олена Грінченко, голова  районної добровільної благодійної організації «Спілка Чорнобиль» Федір Рузак, начальник відділу культури райдержадміністрації Валентина Зінчук.


Ведучі вечора – бібліотекар відділу обслуговування Віра Сукач та завідувач бібліотеки-філії с. Лище Ірина Поліщук  звернули увагу присутніх на видання історико-краєзнавчого нарису «Грані подвигу» – про волинських ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, де вміщений список імен 97-и ліквідаторів з Луцького району. Також діяв перегляд літератури «…Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас…».
Всіх присутніх вітав академічний камерний оркестр «Кантабіле» Волинської обласної філармонії.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар