вівторок, 26 серпня 2014 р.

ІІ Літня школа молодих бібліотекарів «Ne-формат»


      

        Бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки Віра Сукач та ще 18 молодих бібліотекарів України стали учасниками ІІ Літньої школи молодих бібліотекарів «Ne-формат». Івано-Франківщина радо привітала команду ініціативних фахівців бібліотечної справи, які готові підтримувати ІТ-технології у своїх бібліотеках.
Теми, які   активно обговорювались   «Бібліотека позитивних змін: нові виклики, нові ідеї, нові послуги», «Бібліотека off-line i on-line: послуги бібліотеки з використання ІТ», «Бібліотека цікавих подій: розробка PR-кампанії з популяризації бібліотечної послуги» свідчать про те, що нові інформаційні послуги неможливі без якісної PR-кампанії.
Нашими наставниками були: професор кафедри в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв  Ярослава Хіміч, завідувач відділу новітніх технологій в ОУНБ ім.І.Франка Микола Вірстюк,  PR-менеджер в Українській  бібліотечній асоціації Оксана Бояринова та ін.


І результатом наших зусиль стало не тільки підкорення найвищої вершини України – гори Говерла, а й розробка нових інформаційних послуг для своїх бібліотек, обмін досвідом, можливість розповісти громаді про сучасні бібліотеки, гармонійний зв’язок з природою. 


Дуже вдячні організаторам та тренерам ІІ Літньої школи молодих бібліотекарів за плідну роботу і підтримку амбіційних колег-бібліотекарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар