середа, 11 лютого 2015 р.

«Україна – єдина країна»



Рік, що минув, докорінно змінив Україну. Нам довелося пережити багато жахливих подій. Боротьба за право жити у вільній європейській країні, яка розпочалася на столичному Майдані, триває й досі.

Нині Україна знову відстоює свою державність і цілісність, виборюючи її кров’ю.  У кривавих боях народжуються нові Герої, люди, які вже сьогодні творять історію своїми вчинками, віддаючи своє життя за вільну, єдину, незалежну Україну. Сьогодні ми повинні завжди пам’ятати про подвиг захисників, про Героїв Небесної Сотні та на їх прикладах виховувати молодь справжніми патріотами України.
З метою патріотичного виховання молодого покоління та прищеплення їм любові до України, центральна районна бібліотека продовжує організовувати творчі зустрічі з волинськими письменниками «Україна – єдина країна». 
 11 лютого таку зустріч було проведено в НВК селища Рокині для учнів старших класів, присвячену річниці Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні. До дітей в гості завітали члени літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» Лукія Василевська, Марія Пишук, Наталія Бугай та Лариса Волошенюк.

 Поети читали власні твори про Майдан, Революцію Гідності, Героїв Небесної Сотні, АТО; розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє.
На згадку про зустріч письменники подарували свої книги, Наталія Бугай – диск з власною піснею «Героям Небесної Сотні».
Тему патріотичного виховання молоді, любові до рідного краю продовжила начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Інна Крочук.
Старшокласники  Вікторія Палаєвська та Вікторія Ванюрська виконали пісні патріотичної тематики, а Ольга Ковальчук та Юлія Дудай декламували віші про події сьогодення.  Учениця 8-го класу Анастасія Білокурець прочитала власні вірші про Героїв Майдану, АТО.
 Заступник директора по виховній роботі Ілона Приймачук щиро подякувала гостям та центральній районній бібліотеці за цікаву та змістовну зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар