пʼятниця, 3 квітня 2015 р.

День професійного спілкування

Відбувся черговий День професійного спілкування бібліотечних працівників району. Начальник відділу культури Валентина Зінчук вкотре наголосила про забезпечення належного благоустрою і впорядкування територій закладів культури району та про проведення у 2015 році всеукраїнської акції «За чисте довкілля».
 

Бібліотекарів району ознайомлено з новою електронною системою моніторингу базової мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР), бібліографічними виданнями районної бібліотеки. Було оголошено про нові фестивалі та  конкурси.

«Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек» – така тематика курсів підвищення кваліфікації у Рівненському центрі підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, в яких взяла участь та розповіла завідувач бібліотеки с. Підгайці Валентина Герлінська.

Бібліотекарі сіл Промінь та Воротнів Галина Патута і Ніна Самонюк, які представляли наш район на обласних конкурсах «Найкращий читач року» та «Казку складаю сам», поділилися враженнями про підсумки конкурсів.


 Бібліотекарі здійснили віртуальну екскурсію «Блоги бібліотек ЦБС», поділилися досвідом організації та проведення інноваційних форм масової роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар