понеділок, 7 вересня 2015 р.

Зорі над Стиром

     6 вересня в центральній районній бібліотеці відбулося чергове засідання літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром». Літстудійці обговорювали видання нового альманаху «Зорі над Стиром» (зокрема дизайну обкладинки).

       Наймолодші члени літстудії Анастасія Демчук, Павло Паюк (випускник НРЦ №8 м. Луцька) та Аня Мартинюк (учениця 7 класу Підгайцівської ЗОШ) поділилися з присутніми новими віршами. Також свою нову поезію зачитали Оксана Дубровкіна, Валентина Клюнтер, Володимир Ткачук, Любов Мілевич, Микола Шостак. Звучали пісні у виконанні Любов Мілевич.

        Наталія Бугай та Марія Пишук проінформували присутніх про участь в ХVІ Загальнонаціональному конкурсі «Українська мова – мова єднання», який відбувся 21-23 серпня 2015 р. в Одесі. В номінації «Нема безіменних героїв» лауреатами стали: Наталія Бугай за цикл пісень про героїв Небесної сотні і учасників АТО, Лукія Василевська  за цикл високопатріотичних віршів про нелегкі часи героїчного захисту незалежності та суверенітету України, Марія Пишук  за цикл поезій під девізом «Героям – слава», Павло Покотило за цикл віршів «На майдані душі» опубліковані в книзі «Обпалені надії» та Галина Васіна за збірку пісень для школярів «Ой котилось колесо», «Покличу пісню солов’їну», «Дитинство нам ніколи не забуть».  

Немає коментарів:

Дописати коментар