четвер, 26 листопада 2015 р.

Бібліотека українського воїна


Бібліотеки  районної централізованої бібліотечної системи долучились до Всеукраїнської акції по збору книжок до бібліотек військових частин Збройних сил «Бібліотека українського воїна», яку ще в березні 2015 року ініціювало Міністерство культури України. Мета акції – сприяти бойовому духу та підтримати патріотизм українських військ, надати можливості для самоосвіти та змістовного дозвілля.
У ході проведення акції у бібліотеках по всій країні збирали художню літературу та науково-популярні видання з історії Української держави, культури, Збройних сил. Координатором акції стала Національна парламентська бібліотека України. До участі у акції залучалися бібліотеки сфери управління Міністерства культури України, публічні бібліотеки усіх регіонів України,  волонтерські організації, видавці, користувачі  бібліотек, пересічні громадян.
Бібліотеки нашого району зібрали від своїх відвідувачів та передали для  воїнів 365 примірників  книг на  загальну суму  майже 4 000 гривень.





Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» буде діяти на постійній основі. Книги можна  приносити до районної бібліотеки за адресою:  м.Луцьк, вул.Ковельська, 56.

Немає коментарів:

Дописати коментар