четвер, 10 грудня 2015 р.

Нас об’єднує любов до України



Центральна районна бібліотека продовжує організовувати творчі зустрічі волинських письменників з учнями загальноосвітніх шкіл району. Цього разу така зустріч відбулася в Одерадівській ЗОШ І-ІІІ ст. і була приурочена до другої річниці Революції  Гідності. До школярів завітали члени літературно-мистецької студії "Зорі над Стиром" Лукія Василевська, Наталія Бугай та  Павло Покотило.
 Завідувач відділу обслуговування Зоя Качан представила гостей та нагадала присутнім про події, які відбувалися на Євромайдані  2013 року. 
Поети читали власні твори про Майдан, Революцію Гідності, Героїв Небесної Сотні, АТО, розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє, звучала пісня Наталії Бугай «Героям Небесної Сотні». Всю свою патріотичну поезію ці автори об’єднали у колективну збірку «Обпалені надії», яка вийшла цьогоріч у Луцькому видавництві «Волиньенергософт».

 Старшокласники читали вірші з цієї збірки: Анна Кічун – «Материнська молитва» Лукії Василевської, Юлія Куницька – «Це було і буде» Павла Покотила, Олександр Максименко – «Боже праведний, сохрани» Наталії Бугай, Марія Новосад –  «До народу України» Марії Пишук.

Також учні школи подарували присутнім патріотичну літературно-музичну композицію «Ми – за Україну».







На завершення зустрічі завуч по виховній роботі Тетяна Угринович щиро подякувала гостям за цікаву зустріч, подаровані книги, побажала всім миру, злагоди та нових творчих здобутків.

Немає коментарів:

Дописати коментар