середа, 22 червня 2016 р.

Тридцять років служіння своїй справі




  20 червня відзначила золотий ювілей завідувач методико-інформаційного відділу центральної районної бібліотеки  Наталія Анатоліївна Харчук, яка 30 років самовіддано працює на бібліотечній ниві. Чудова пора року наділила її добрим серцем, невичерпною енергією, жіночою чарівністю, а душу збагатила незрадливою любов'ю до рідних і близьких людей. 
  Допитливість та бажання пізнавати глибше навколишній світ змалечку вели Наталію до книги та читання. Ці якості й стали визначальними у виборі професії – вона вступила до Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського, отримавши диплом з відзнакою, згодом - до Рівненського державного інституту культури, який закінчила в 1990 році. З того часу пройшла творчий шлях від бібліотекаря до завідувача методико-інформаційного відділу. Наталія Анатоліївна є хорошим наставником для молоді, знаючим фахівцем та невтомним бібліотекарем. Працюючи в бібліотеці за покликом серця, вона постійно шукає і знаходить нові підходи в роботі, використовуючи разом з тим досвід та напрацювання старших поколінь.
   З нагоди ювілею начальник сектору культури райдержадміністрації Валентина Зінчук, директор централізованої бібліотечної системи Валентина Ходаковська та колеги по роботі щиросердечно привітали ювілярку. За багаторічну сумлінну працю, активну популяризацію книги та інноваційний підхід в розвиток бібліотечної справи Наталію Харчук відзначено Почесною грамотою сектору культури.

         


  Щиро  вітаємо чарівну ювілярку та зичимо їй невичерпної енергії. Нехай рідні оточують Вас любов'ю, а колеги - повагою. Завжди піднесеного настрою, тепла та затишку в родині, щоб майбутні роки у Вашому житті залишили світлі спогади, дарували радість, добро, надію і благополуччя.
Ваш ювілей – щаслива дата,
І сумніватись тут не слід.
Отож прийміть найкращі привітання
Здоров'я, щастя та багато літ.
Всю доброту, яка існує в світі,
Всю радість, що живе серед людей
Найкращі всі, що до вподоби, квіти
Даруєм Вам у цей святковий день.
Нехай Господь завжди у поміч буде.
А Мати Божа береже від зла.
Бажаєм Вам здоров'я, щастя й сили,
Радості земної і тепла!                                                   
                                                            З повагою адміністрація та колектив Луцької центральної районної
бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар