неділя, 2 липня 2017 р.

День професійного спілкування

Черговий День професійного спілкування для бібліотекарів району проведено центральною районною бібліотекою. На ньому були розглянуті питання бібліотечного обслуговування користувачів та актуальні питання бібліотечної роботи.





Директор ЦБС Валентина Ходаковська ознайомила присутніх з рекомендаціями обласного семінару-практикуму директорів районних (міських) ЦБС на тему: «Перспективи діяльності бібліотечних закладів в умовах ОТГ».


Завідувач районної бібліотеки для дітей  Галина Солодуха поділилася враженнями від обласного семінару по роботі з дітьми на тему: «Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості», та ознайомила присутніх з умовами проведення Всеукраїнського дитячого  літературного конкурсу «Творчі канікули».

Аналіз ведення бібліотечної документації, інформаційне наповнення бібліотечних блогів здійснила завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ Наталія Харчук.

Бібліофреш «Дивосвіт нової книги» ознайомив присутніх з новими надходженням до книжкового фонду районної бібліотеки.
Калейдоскоп бібліотечної майстерності «У кожної бібліотеки свій вигляд неповторний» дав можливість бібліотекарям району втілити на практиці свої знання, отримані під час тренінгів та продемонструвати  професійну майстерність в слайд-презентаціях та відеосюжетах. 

Свої роботи представили бібліотекарі сіл:   Боратин, Веселе, Воротнів, Гірка Полонка, Городище-1, Підгайці.


Руслана Фурман, бібліотекар с.Боратин
Леся Читаєва, бібліотекар с. Веселе











                                                                               


Ніна Самонюк, бібліотекар с. Воротнів










                                                                                                           
                                              

Галина Васечко, бібліотекар с. Гірка Полонка
Ніла Степанова, бібліотекар с. Городище-1


Валентина Герлінська, бібліотекар с. Підгайці


Також  працівники бібліотек-філій отримали методичні  рекомендації, які вони зможуть використати в подальшій своїй роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар