четвер, 10 серпня 2017 р.

Незабутня подорож до Америки




Вже декілька років Даринка Пахомюк  – активна користувачка центральної районної бібліотеки.  Вона постійно цікавиться творами  сучасних українських та зарубіжних авторів, читає багато програмової літератури.
Нещодавно дівчинці пощастило побувати за кордоном!.. і небудь-де, а в Сполучених Штатах Америки (штат Каліфорнія), де знаходиться знаменита студія Голлівуд і штаб-квартири найбільших корпорацій Google та Yahoo.
Даринка і ще 11 діток стали учасниками проекту недільної школи – «Від родини до родини», який організував «Дім Євангеліє» у 2017 році.
Учасники отримали  змогу поїхати до Сполучених Штатів Америки на  50 днів, котрі мали провести у нових сім’ях українських емігрантів, навчитися вільно розмовляти англійською мовою, проявити свої командні здібності в таборі відпочинку і незабутньо провести літо.
Даринка на 50 днів стала «третьою» дитиною у родині  Руслана і Оксани Мамчурів,  адже подружжя вже виховує 2–х діток:  сина Анатолія та доньку Еммі.
Каліфорнія зустріла дівчинку красивими та історичними місцями, розважальними центрами та аквапарками. Дарина потрапила у нову сім’ю  на власний день народження і була дуже вражена організованим на честь її іменин святом. Пані Оксана спекла для дівчинки величезний торт, а друзі сім’ї Мамчурів прийшла на свято з величезною кількістю подарунків для іменинниці.
 Нова родина вирішила показати гості, мабуть, всі розваги штату! Даринка відвідувала басейни, неймовірної краси фонтани, зоопарки, американські гірки, каруселі, величезний акваріум у місті Монтерей,  купалася в озері Фолсом (у місті Сакраменто), смакувала американськими бургерами, відпочивала з новою сім’єю на узбережжі Тихого океану…




 Також Даринка була активним членом таборів «Міцна башня» та «Ісус – мій капітан».
Час пролетів швидко і додому дівчинка повернулася з позитивними  емоціями та шаленими враженнями. На згадку про незвичайне літо, сім’я Мамчурів подарувала Даринці фотоальбом «Summer 2017», планшет та багато інших подарунків.
 
Даринка не забула прийти до центральної районної бібліотеки і розповісти про свою цікаву та захоплюючу подорож до штату Каліфорнія, а також поділитися враженнями від перебування за кордоном.



Немає коментарів:

Дописати коментар