середа, 27 червня 2018 р.

День професійного спілкування

    Професія бібліотекаря вимагає глибокої обізнаності з усіма складовими бібліотечної діяльності, систематичного оновлення знань, постійного ознайомлення з новинками фахової літератури та періодичних видань. Головним завданням районної бібліотеки як методичного центру для книгозбірень району є донесення до колег нової інформації, кращого досвіду, дієвих форм і методів роботи з користувачами. Тому, на методичні дні організовані районною бібліотекою, збираються всі бібліотечні працівники ЦБС та ОТГ району. 

26 червня  такий день професійного спілкування відбувся в читальній залі районної бібліотеки. Директор РЦБС Валентина Ходаковська  проаналізувала діяльності бібліотечних установ району за перше півріччя цього року та окреслила  напрямки діяльності на найближчий період.


Завідувач районної бібліотеки для дітей  Галина Солодуха поділилася враженнями про обласний семінар-практикум, який відбувся на базі обласної бібліотеки для дітей та Ківерцівської районної ЦБС на тему: «Бібліотека – знання – успіх: інформаційні сервіси на допомогу особистості дитини».

Про участь бібліотек-філій ЦБС в районному огляді-конкурсі  на кращу організацію відпочинку дітей та підлітків на період літніх канікул «Райдужне книжкове літо 2018» розповіла завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ  Наталія Харчук.


Бібліотекарів району було ознайомлено з централізованою передплатою періодичних видань на друге півріччя 2018 року.


Завершився методичний день творчою зустріччю з Лідією Михалевич «Нове ім’я на письменницькій ниві», який підготував відділ обслуговування ЦРБ.


Немає коментарів:

Дописати коментар