понеділок, 23 вересня 2019 р.

Тиждень сталої енергії


На виконання розпорядження  міського голови  від 11.09.2019 №362 «Про проведення Тижня сталої енергії 2019 в місті Луцьку» бібліотека долучилась до інформування своїх читачів про сучасні способи   ощадного й ефективного використання енергії та  залучення відновлюваних джерел енергії для  протидії  глобальній  зміні клімату.
 Дні сталої енергії в бібліотеці - енергетичний «лікнеп» для відвідувачів, адже на запропонованому колективному перегляді на тему «Впровадження енергоефективних технологій – шлях до сталого майбутнього» представлено матеріали з фонду бібліотеки, сайту «Держенергоефективності», видання та буклети Всеукраїнської екологічної ліги та ін.  З ними можна ознайомитись до кінця тижня в читальному залі  бібліотеки.

Довідково: Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована у 2006 році. Відтоді щороку  по всій Європі проходять заходи, спрямовані на підвищення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Україна вперше долучилася до Тижня сталої енергетики у 2011 році. Інформаційно-просвітницькі заходи у містах проходять за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар