четвер, 15 листопада 2012 р.

Обмін досвідом



14 листопада  з  метою  підвищення  професійної  майстерності   та  обміну  досвідом  обслуговування  користувачів  відбувся візит бібліотечних працівників району до бібліотеки-філії села Боратин. Бібліотекар Руслана Запорожець провела екскурсію-презентацію книгозбірні, ознайомила бібліотекарів з роботою пункту вільного доступу до Інтернету, який діє  в рамках  програми  «Бібліоміст».
Книги придбані за кошти сільської ради
 Також в цей день для бібліотечних працівників було організовано тренінг на тему: «Спілкування. Чати. Форуми. Скайп». Завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ Наталія Харчук та бібліотекар з інформаційних технологій Ірина Левчук ознайомили присутніх з особливостями Інтернет-спілкування, з правилами мережевого етикету, з такими поняттями як чат, веб-форум, скайп. Відбулося Skype-спілкування з працівниками Торчинської селищної бібліотеки.


 На завершення бібліотекарі  обмінялися думками щодо впровадження  нових  бібліотечних  послуг,  організації  «клубів  вихідного  дня» та  активізації  роботи  любительських  об’єднань.

Немає коментарів:

Дописати коментар