четвер, 16 травня 2013 р.

Районний семінар




 15 травня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся районний семінар для бібліотечних працівників ЦБС на тему: «Робота з дітьми та молоддю: проблеми, пошук, досвід». 
На семінарі виступили: начальник відділу культури райдержадміністрації Валентина Зінчук, директор РЦБС Валентина Ходаковська та провідні спеціалісти районних бібліотек. Були розглянуті бібліотечні форми роботи з організації дозвілля дітей під час літніх канікул, зокрема робота бібліотечних установ з дітьми в пришкільних таборах, а також нові підходи в організації обслуговування молоді. Бібліотекарі ділилися досвідом роботи клубів за інтересами та клубів вихідного дня, які діють при бібліотеках-філіях ЦБС.

Також колеги привітали бібліотекарів сіл Промінь та Коршовець Галину Патуту та Лілію Кальчик з високою нагородою від Митрополита Луцького і Волинського Михаїла – Благословенною грамотою за церковні заслуги перед Українською Православною Церквою
       На завершення семінару відбулося літературне знайомство бібліотекарів району з членами районної літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром», молодими письменниками Ольгою Комарицькою, Юлією Лисак, Наталією Дорошук та Володимиром Грисюком.

Немає коментарів:

Дописати коментар