понеділок, 30 червня 2014 р.

День молоді

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна і Білорусь відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 «Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599» і відзначається щорічно в останню неділю червня.
27 червня бібліограф районної бібліотеки Наталія Грибун провела огляд літератури «Молодь і суспільство: реалії і проблеми», присвячений Дню молоді. Адже юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме зараз молодь пише нову історію України та визначає шляхи розвитку нашої країни.    
      Сучасному молодому поколінню, які віддали життя за майбутнє нашої країни, присвячений інформаційний куточок «Герої нашого часу», з матеріалами якого всі бажаючі можуть ознайомитися в читальному залі районної бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар