пʼятниця, 4 липня 2014 р.

День професійного спілкування

2 липня в читальному залі районної бібліотеки відбувся День професійного спілкування бібліотечних працівників ЦБС.

Відкрила методичний день директор ЦБС Ходаковська В.М. та проінформувала бібліотекарів району: про стан передплати періодичних видань для бібліотечних установ на ІІ півріччя 2014 року та залучення для цього позабюджетних коштів, про візит учасників обласної школи молодого бібліотекаря «Професіоналізм + креативність = сучасний бібліотекар» до бібліотек-філій сіл Боратин, Лище, Липини.

Про участь в занятті цієї школи розповіла бібліотекар с. Радомишль Барда Є.С. 

Завідувач методико-інформаційного відділу Харчук Н.А. здійснила аналіз наповнення бібліотечних блогів ЦБС (9 блогів) та проінформувала про створення сайту районної централізованої бібліотечної системи на базі безкоштовної Інтернетплатформи EDUkIT. Бібліотекарі отримали методичні рекомендації по вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні та по організації в бібліотеках обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

 Професійне спілкування бібліотекарів району дало можливість обмінятися досвідом, обговорити ряд проблемних питань, визначити напрямки роботи бібліотечних установ з організації змістовного відпочинку дітей під час літніх канікул.
       В роботі методичного дня взяв участь та виступив головний спеціаліст відділу культури РДА Сміян К. П.


Немає коментарів:

Дописати коментар