понеділок, 13 жовтня 2014 р.

"Нас об’єднує любов до України"



Нас всіх об’єднує любов до України – краю, де народились і живемо. Не одне покоління  віддавало життя за те, щоб Україна стала вільною державою. Назавжди в пам’яті залишаться Герої Небесної Сотні, а вона сьогодні має нові імена - імена героїв бойових дій на Сході України.


 10 жовтня відбулась творча зустріч волинських письменників із старшокласниками ЗОШ І-ІІІ ст. с. Забороль. Це члени літературно-мистецької  студії  «Зорі над Стиром», що  діє при районній громадсько-політичній газеті «Слава праці» та центральній районній бібліотеці – Микола Шостак, Марія Пишук, Наталія Бугай та Лариса Волошенюк.


Ведуча заходу – бібліотекар районної бібліотеки Ольга Граділь  знайомила присутніх з  біографією, творчістю письменників  та запрошувала їх до слова.

Поети не тільки читали свої твори, але й цікаво розповідали про події сьогодення, власні захоплення, подарували на згадку  свої книги, Наталія Бугай - диск з власною піснею, а Микола Шостак – картину-пейзаж та почастував учнів  цукерками.

 Гостям від імені всіх старшокласників щиро дякувала  учениця 11 класу  Тетяна Нечипорук, виконавши пісню про вояків УПА.
На завершення зустрічі заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук наголосив  на тому, що час незалежності  виплекав ціле покоління  героїв, для яких слово «Україна» - не порожній  звук, а сенс життя. Тому в цей  нелегкий для країни  час важливо  бути  патріотами  своєї  держави, щоб  Україна  для кожного з нас  була – понад усе.

Така зустріч з письменниками  відбулась  завдяки спільній  роботі  центральної районної бібліотеки, відділів  культури, молоді та  спорту, освіти  райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар