четвер, 16 жовтня 2014 р.

Творча зустріч письменників

  Центральна районна бібліотека продовжує організовувати творчі зустрічі волинських письменників - членів районної  літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» з циклу  «Нас об’єднує любов до України» з учнями загальноосвітніх шкіл району. 16 жовтня така зустріч відбулася із старшокласниками ЗОШ І-ІІІ ст. с. Боратин. Цього разу в гості до учнів завітали  Марія Пишук, Лукія Василевська, Наталія Бугай та Лариса Волошенюк.



Ведуча заходу, бібліотекар читального залу Віра Сукач, знайомила присутніх з  біографією, творчістю письменників  та запрошувала їх до слова.
 

Поети читали свої твори, розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє. Наталія Бугай подарувала диск з власною піснею «Героям Небесної Сотні».

Тему патріотичного виховання молоді продовжила у своєму виступі начальник відділу у справах молоді та спорту  райдержадміністрації  Інна Крочук. 

Дирекція школи щиро подякувала письменникам за цікаві, змістовні виступи, а районній бібліотеці – за організовану з ними зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар