понеділок, 30 травня 2016 р.

"Найпозитивніший читач"


Дитяча книга і посмішка – поняття, які живуть поряд, часто переплітаються і одне без одного не існують. 12-річний Максим Брусь із Луцька більше п’яти років є активним відвідувачем центральної районної бібліотеки. Він виховується в багатодітній сім’ї. Всім відомо, ніщо так не сприяє спілкуванню, як щира посмішка. Тож, кожного дня юний відвідувач заходячи в бібліотеку, обов’язково посміхається й щиро зі всіма вітається. За кілька років став для працівників бібліотеки «своєю» людиною. Він легко уміє налагодити контакт із новими користувачами, постійно проявляє ініціативу в спілкуванні з однолітками та обмінюється з ними  враженнями про нові книги.
  Максим – учень 6-А класу Луцького навчально-реабілітаційного центру №8, охоче користується бібліотечними послугами. Чимало часу проводить в соціальних мережах, любить грати в комп’ютерні ігри. Найулюбленіші його книги – на історичну тематику та різноманітні енциклопедії.  У вільний час – відпочинок,  прогулянки з друзями на свіжому повітрі та допомога батькам у виконанні домашніх справ. А ще він з гордістю говорить про футбол і, навіть, ходить на риболовлю. 

 Сучасне життя складно уявити без комп’ютера, про якого, до речі, Максим мріє, проте каже, що щастя не в тому, щоб мати все, що хочеш, а в тому, щоб насолоджуватися тим, що в тебе є.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар