пʼятниця, 6 травня 2016 р.

Минуле в пам'яті живе



   Щороку ми відзначаємо День Перемоги. День, коли кожен із нас складає шану живим і полеглим героям. Людям, які понад усе цінували свободу і незалежність рідної країни. З пройденими  роками не зникає в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг нашого народу, його перемога над ворогом. Святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати бойових друзів.

   
    З нагоди 71-ої  річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні бібліотекар центральної районної бібліотеки Віра Сукач провела в читальному залі годину мужності «Ще довго пам’яттю болітиме війна». 

        Ведуча заходу розповіла присутнім про історичні події 1939-1945 років, про втрати народів України під час війни, їхню героїчну боротьбу з фашистськими загарбниками. 
   Під час заходу у бібліотеці діяв  відкритий перегляд літератури «Вічний вогонь пам'яті». Книги представлені на експозиції, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.
Тож, запрошуємо всіх читачів бібліотеки відвідати наш перегляд та вибрати собі для читання книгу до вподоби. Адже книги про війну – це теж пам’ятник героям, відомим і невідомим її солдатам…

Немає коментарів:

Дописати коментар