середа, 2 листопада 2016 р.

Семінар бібліотечних працівників





1 листопада 2016 року в центральній районній бібліотеці  відбувся семінар на тему: «Бібліотека в сучасному форматі: професійні ідеї, сучасні проекти». В роботі семінару взяли участь директор обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова, начальник сектору культури РДА Валентина Зінчук, головний методист науково-методичного відділу обласної бібліотеки для юнацтва Оксана Романюк.
В ході семінару були розглянуті сучасні аспекти та напрямки діяльності бібліотек району, тенденції розвитку бібліотек в умовах інформаційного простору, питання щодо створення комфортних умов та впровадження інноваційних форм роботи з користувачами. 

Перед бібліотекарями виступила директор обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова, яка розповіла про діяльність бібліотек в контексті громадсько-патріотичного виховання юнацтва в Україні, шляхи залучення їх до книги та читання.

 
Про проектну діяльність в бібліотеках, зокрема обласної бібліотеки для юнацтва присутніх ознайомила головний методист науково-методичного відділу обласної бібліотеки для юнацтва Оксана Романюк.


Година нестандартних ідей «Книжкова інсталяція, як одна із форм популяризації бібліотечного фонду» пройшла в дружній та теплій атмосфері. Обмін досвідом виявився дуже корисним і дав змогу запозичити у колег нові ідеї, зробити свою бібліотеку яскравою, внести новизну, показати нестандартний зміст і форму.



Перед бібліотекарями поставлені конкретні завдання щодо планування роботи на 2017 рік та подальшого розвитку бібліотек району.

Немає коментарів:

Дописати коментар