середа, 7 грудня 2016 р.

Вітаємо переможців вікторини!

    Славну дату  50-річчя утворення Луцького району бібліотеки  району  відзначили  організацією  спільної з редакцією  районної газети краєзнавчої  вікторини «Мій чарівний багатий край – завжди люби і пам’ятай». На  розгляд компетентного журі, до складу  якого  ввійшли  головний редактор газети Михайло Лапків, головний спеціаліст сектору культури РДА Ірина Степанюк та головний режисер РОМЦ Раїса Удот   були представлені роботи, з яких  вибрати найкращі було нелегкою справою. До уваги було взято не тільки змістовні повні відповіді на питання, але і форму подачі матеріалу. Марценюк Ангеліна, учениця Липинської ЗОШ, наприклад, відповіді на вікторину надіслала  в електронному варіанті, що також передбачалося умовами конкурсу.

     Після тривалих перемовин журі  визначило переможців. Отже, 1-е місце у краєзнавчій  вікторині отримала робота  Ольги Патути, з с.Промінь, студентки СНУ ім.Лесі Українки. Два  других місця  поділили Владислав Задворний, студент ЛВПУ із Боратина та  Оксана Маркова, учениця Радомишльської   ЗОШ.  Два 3-х місця  присуджено Лищенському сільському голові Віталію Шкорупському  та учню Городищенської ЗОШ  Богдану  Бордзаню.
   Журі відзначило також окремими заохочувальними призами  Марценюк Ангеліну, Ірину Вакульчик (с.Княгининок), Оксану Тимощук (с.Воротнів), Іванну Слободян (с.Лище), Альону Терешко (с.Милуші).
        Щиро вітаємо  учасників вікторини! Приємно, що вони глибоко шанують славні сторінки  історії району та з оптимізмом  вірять в майбутній розквіт краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар