вівторок, 14 лютого 2017 р.

Майстерня радості



 

14 лютого світ відзначає День Святого Валентина, або День всіх закоханих. Але не всім відомо, як з'явилось свято та як його проводять у різних країнах світу.
День всіх закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки.
Невід'ємний атрибут свята – «валентинка» – невелика листівка із зізнанням у коханні. Валентинки, як правило, роблять у формі серця і прикрашають трояндочками, ангелами, голубками або кошенятами, які цілуються. 




Центральна районна бібліотека також приєдналася до святкування Дня Святого Валентина. В читальному залі працівниками центральної районної бібліотеки було організовано майстерню радості по виготовленню валентинок «Листівка-валентинка своїми руками». 
Користувачі бібліотеки із задоволенням поринули у світ творчості: виготовляли різноманітні листівки, прикрашали їх стрічками, квіточками, деякі з них були з солодким сюрпризом всередині. 


По завершенню роботи діти були задоволені власними виготовленими валентинками, які з любов’ю і радістю подарують своїм близьким.

Немає коментарів:

Дописати коментар