вівторок, 22 травня 2018 р.

Нова книга Лідії Михалевич


    Ім’я Лідії Петрівни Михалевич донедавна  не було відоме широкому загалу читачів, хоча багато років відвідує літературно-мистецьку студію «Зорі над Стиром», що діє при районній бібліотеці. Уродженка села Романів Луцького району, довгий час працювала в місцевій загальноосвітній школі, сільській раді. Сьогодні вона має вже досить поважний вік, багаторічні досвід і мудрість  та  якусь вроджену учительську  інтелігентність. Приємна і проста у спілкуванні вона випромінює надзвичайну скромність і доброту. А  читачам була  не так відома тому, що   в силу певних причин не мала змоги видавати свої поетичні збірки, хоча пише вірші з 80-х років минулого століття.
      ЇЇ перше літературне видання під назвою «Тепло душі»  побачило світ  в 2018 році. Упорядниками стали працівники редакції районної газети «Слава праці», а  перша  презентація збірки  відбулась для односельчан  в будинку культури  с.Романів.  Лідія Петрівна  завітала до районної бібліотеки аби  подарувати кілька примірників для   всіх  шанувальників поетичного слова.  Прості поетичні рядки, що йдуть від душі і присвячені  людям села, Україні, рідній школі  і  вчителям,  воїнам,  доньці та сину, порам року  скомпоновані  в розділах «Найдорожче», «Війна: з болем у серці», «Летять у вирій журавлі». 
       Символічним  подарунком від книгозбірні  для  Лідії  Петрівни  був набір  блокнотів для  занотовування  нових поетичних рядків, що народжуються в  неї  іноді  ночами….
       Приходьте до бібліотеки,  беріть  в руки збірочку  «Тепло душі»  Лідії Михалевич,  читайте і отримуйте задоволення від її щирих поетичних рядків.  Яскравих вражень вам, читачі, від її  поезій, а Лідії Петрівні - щира подяка  від колективу бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар