четвер, 4 жовтня 2018 р.

В бібліотеці - новий подарунок


    Виконувач обов’язків голови Луцької районної парторганізації  “Батьківщина» Богдан Сінчук ще 28 вересня вітав бібліотечних працівників району з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, який відзначався в неділю 30 вересня.  Перед  виїздом на екскурсію  до історичного міста Львова передав бібліотекам району комплекти досліджень відомого українського історика Володимира Сергійчука «Український здвиг». 
    «Бібліотеки – це осередок мудрості віків, де зберігаються і накопичуються знання людства. Переконаний, що найсучасніші технології ніколи не витіснять із культурного простору книгу. Дослідження Володимира Сергійчука «Український здвиг» – це наш путівник з історії українського державотворення», – зазначив Богдан Сінчук.
 Розуміючи  потреби  читачів в новій книзі, 4 жовтня він разом з однодумцями знову завітав до центральної районної  бібліотеки, аби передати для сільських книгозбірень чергову партію книг – видань Володимира Сергійчука «Голодомор 1932-1933 років як геноцид українства», «Поляки на Волині у роки Другої світової війни», нові книги з п’ятитомника про український національно-визвольний рух «Український здвиг».


Подаровані книги будуть корисні вчителям, старшокласникам, студентам – усім, хто цікавиться історією. Запрошуємо до бібліотеки  та  читання всіх небайдужих до  історичного минулого  нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар