понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Практикум для бібліотекарів району


Кожна професія потребує від своїх фахівців постійного вдосконалення і зростання iнакше ж таких працівників годі буде назвати фахівцями. Бібліотекарі Луцького району завжди з великою увагою ставилися до можливості набуття нових навиків, освоєння сучасного теoретичного та практичного  матеріалів.
Доброю можливістю удосконалення професійних знань став практикум для бібліотекарів району на тему: «Нове  в інформаційно-бібліографічній роботі. УДК для систематичної картотеки статей».


З методичними порадами щодо переведення картотеки з ББК на УДК виступила завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ Наталія Харчук. 

Бібліограф районної бібліотеки Ганна Омельчук  поділилася з присутніми практичними навиками  ведення, наповнення та редагування розділів систематичної картотеки статей. Також  учасники практикуму ознайомилися з новими бібліографічними списками, які готує районна бібліотека.


Під час практичних занять кожна бібліотека створила новий ряд роздільників на основні класи Універсальної десяткової  класифікації для систематичної картотеки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар