понеділок, 13 травня 2019 р.

Іноземна делегація – в Луцькому районі


 13 травня 2019 року центральну районну бібліотеку відвідали поважні гості: голова райдержадміністрації Тарас Яковлевголова районної ради Валентин Приходько, депутати районної ради, які в читальному залі бібліотеки влаштували зустріч з делегацією з краю Штендаль (Республіка Німеччина). У складі делегації – перший заступник ландрату краю Штендаль, керівник департаменту та служби з питань навколишнього природнього середовища Деніс Грубер, спеціаліст з питань водного господарства служби з питань навколишнього середовища, спеціаліст з питань охорони грунтів та законодавства щодо добрив Хрістіан Вісе, менеджер міжнародних проектів ТзОВ «DVVG» товариства з оцінки і управління земельними ресурсами  Крістоф Конрад Гільген, керівник консалтингового ТзОВ «Wald Care» Андре Грютцман.
Тарас Яковлев розповів про адміністративний поділ, реформу децентралізації, особливості та перспективи розвитку району, закцентував увагу на розвитку сільського господарства основи діяльності району. Не оминув увагою і функціонування великих іноземних підприємств та познайомив гостей із структурою райдержадміністрації, її роботою та основними завданнями.
Опісля свій край презентувала іноземна делегація. Вони розповіли про географічне розташування місцевості, кількість населення, основні напрямки економіки.


Оскільки основною метою було - налагодження співробітництва, то найбільшу частину зустрічі обговорювали можливість співпраці в аграрному секторі, лісовому господарстві та перейнятті досвіду у відновлюваній електроенергії (вітрова галузь). Ще однією точкою дотику двох місцевостей стала історія та культура, адже два райони мають давню та цікаву історію.

Немає коментарів:

Дописати коментар