субота, 2 червня 2012 р.

Міжнародний день захисту дітей



До Міжнародного дня захисту дітей  1 червня біля Радомишльської ЗОШ був проведений розважальний конкурс малюнків на асфальті  «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе» між  учнями 1-8 кл. Захід був проведений за підтримки  Центру  соціальних служба для сім'ї дітей та молоді та сільської ради, які нагородили переможців і учасників чудовими подарунками.
 
Конкурс малюнків на асфальті «Світ очима дітей» серед учнів 1-7 класів організовано та проведено Лаврівською сільською бібліотекою спільно з філією районного товариства Червоного Хреста. Оцінювалися як колективні роботи, так і малюнки окремих учасників. Перше місце присуджено Діані Свисталюк, учениці 6 кл., друге розділили – Юля Герасимчук, учениця 1 кл. та Маргарита Борейко, учениця 5 кл., третє – Соломія Бороденко, наймолодша учасниця конкурсу. Серед колективів перше місце дісталося учням 5 класу, друге – учням 7 класу. Переможці отримали грамоти та подарунки, інші учасники – заохочувальні призи, а спонсором свята виступили підприємці села Лаврів.

3 червня в смт Торчин на центральній площі селища відбулося свято «Хай сонцю і квітам всміхаються діти», приурочене Міжнародному дню захисту дітей. Захід організовано та проведено працівниками Луцького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молодіРайонного будинку школяра, Торчинської бібліотеки для дітей, музичної школи  за сприяння селищної ради та районної організації «Молоді регіони».Спеціалістами Центру проведено конкурс дитячих малюнків на асфальті «Щаслива родинащаслива дитина» серед дітей двох вікових категорій: 5-9 років та 10-15 років. У конкурсі взяли участь 67 дітей. Переможців нагороджено цінними подарунками. Також проведено ігри та розваги з усіма бажаючими учасниками свята, як дітьми , так і батьками. 
Конкурс малюнків "Ми за мир" в пришкільному таборі "Росинка" школи села Коршів організувала  бібліотекар села Коршів Юлія Панасюк. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар