середа, 6 червня 2012 р.

Презентація книги


4 червня в приміщенні будинку культури села Білосток проведено презентацію книги волинського краєзнавця Григорія Гуртового Білосток з найдавніших часів. Краєзнавчі нариси. Григорій Олександрович  розповів присутнім про історію написання книги, про збір матеріалів та про людей, які допомогли йому в цьому та надали фінансову підтримку.
В ході проведення презентації відбулася демонстрація документального фільму “Сьогодення Білостока” та слайд-показ “Білосток з давніх давен”, який підготувала вчитель історії Олена Мигдаль.
На завершення голова Білостоцької сільської ради Віталій Франчук подякував всім організаторам свята, а це сільська бібліотека, школа та будинок культури.


1 коментар:

  1. Анонім08:44

    Так приємно читати про рідне село, але дуже хотілося щоб дякували більше людям, які дійсно зробили це свято! А це не будинок культури чи бібліотека, а чудові талановиті діти Білостоцької школи. Там навчається і моя дочка, яка теж брала активну участь. А організаторами були вчителі:Петрук Світлана, Мигдаль Оксана, Мигель Наталія, Костюк Валерій. Дякуємо щиро їм за те, що роблять для людей таке свято!

    ВідповістиВидалити