пʼятниця, 1 листопада 2013 р.

Семінар бібліотечних працівників



31 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся семінар-практикум для бібліотечних працівників району на тему: «Нові форми організації та планування роботи сільської бібліотеки». В роботі семінару взяли участь та виступили начальник відділу культури В.Зінчук та головний бухгалтер О.Нагорнюк.

 Директор районної ЦБС В. Ходаковська розповіла про завдання бібліотечних установ по популяризації серед населення соціальних ініціатив Президента України В. Януковича, про підсумки районного етапу обласного конкурсу «Бібліотека на службі сільської громади» та ряд інших робочих питань. Бібліотекарі району також розглянули питання планування діяльності бібліотек на 2014 р., зокрема нові форми масової роботи, організація нетрадиційних книжкових виставок, планування та нормування довідково-бібліографічних послуг. 

 
З матеріалами обласного семінару «Інформаційні ресурси бібліотек: формування та використання» бібліотекарів району ознайомила завідувач відділу обробки та комплектування літератури ЦРБ Людмила Богдан. Також в цей день відбулася творча зустріч бібліотечних працівників з волинськими письменниками, членами літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» Марією Пишук та Павлом Покотило.

Немає коментарів:

Дописати коментар