вівторок, 19 листопада 2013 р.

Міжнародний день толерантності

16 листопада в світі відзначається Міжнародний день толерантності.  Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.
18 листопада до школярів ЗОШ с. Піддубці обговорити проблему толерантності прийшли бібліотекар с. Піддубці Світлана Драницька та соціальний працівник Тетяна Новак. Зустріч була організована у формі гри-тренінгу. Діти із задоволенням співпрацювали з бібліотекарем, приймали активну участь у іграх, конкурсах. На заході були присутні класний керівник 7 класу – Ганна Демидюк, директор школи Лілія Купіч, завуч з виховної роботи – Марія Бєлова, педагог-організатор – Вікторія Новосад.
На завершальному етапі тренінгу  всі учасники взяли участь у грі  «Коло компліментів». Діти і вчителі говорили один одному компліменти, побажання та слова подяки.
Закінчився тренінг словами Григорія Сковороди: «Любов виникає з любові: коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю».

Немає коментарів:

Дописати коментар