пʼятниця, 14 листопада 2014 р.

Участь в обласному семінарі

11-12 листопада завідувач методико-інформаційного відділу районної бібліотеки Наталія Харчук взяла участь в обласному семінарі методистів центральних районних (міських) бібліотек на тему: «Роль методичної служби у сприянні інноваційному розвитку бібліотек» на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки та Камінь-Каширської районної ЦБС.
   Програма семінару включала доповіді, виступи, обмін досвідом за допомогою мультимедійних презентацій, робота в групах та обговорення за круглим столом. Методисти також завітали до Волинської обласної бібліотеки для дітей.

Другий день семінару був проведений на базі Камінь-Каширської районної ЦБС. Перед присутніми виступили голова районної ради Віктор Сус та голова  Камінь-Каширської райдержадміністрації  Сергій Дмитрук. Учасники семінару ознайомилися з діяльністю центральної районної бібліотеки, районної бібліотеки для дітей та бібліотеки-філії с. Воєгоща.
      Набуті знання з питань популяризації інноваційних послуг у бібліотеках, створення позитивного іміджу в громаді і ролі піар-заходів, впровадженні електронної звітності бібліотек будуть активно запроваджуватись в роботі бібліотек районної ЦБС. 

Немає коментарів:

Дописати коментар