понеділок, 24 листопада 2014 р.

Засідання за круглим столом



Указом Президента України від 13 листопада 2014р. № 872   21 листопада визнано Днем Гідності та Свободи. З цієї нагоди в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося засідання за круглим столом на тему: «Майдан – революція українського духу», присвячений першій річниці Революції Гідності.
 
 
  В засіданні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Арсен Сидорчук, голова районної ради Олексій Гвоздецький, заступник голови районної ради Вадим Веремчук, окремі начальники відділів райдержадміністрації, головний редактор районної громадсько-політичної газети «Слава праці» Михайло Лапків, письменник, керівник районної літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» Микола Шостак, головний спеціаліст відділу освіти Олександр Томаченко, бібліотечні працівники та учні Заборольської ЗОШ І-ІІІ ст.

Бібліотекарі відділу обслуговування Ольга Граділь та Віра Сукач розповіли присутнім про першоподії, викликані відмовою тодішнього уряду підписати угоду з ЄС, котрі в кінцевому рахунку призвели до масових протестів і переросли в Єврореволюцію.

Присутні переглянули  відеофільми  про Євромайдан з хронологією подій від 21 листопада 2013 року.


 У ході дискусії, яка відбулася серед учасників круглого столу, свої думки жваво та емоційно висловлювали представники влади, учні школи. Завершив засідання своїми поезіями, присвяченими подіям Євромайдану,  Микола Шостак.

Немає коментарів:

Дописати коментар