пʼятниця, 7 листопада 2014 р.

«Нас об’єднує любов до України»


  Центральна районна бібліотека продовжує організовувати творчі зустрічі волинських письменників - членів районної  літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» з циклу  «Нас об’єднує любов до України» з учнями загальноосвітніх шкіл району. 6 листопада  така зустріч відбулася із старшокласниками ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин і була приурочена до Дня української писемності та мови. Цього разу в гості до учнів завітали Микола Шостак, Марія Пишук, Лукія Василевська, Наталія Бугай та Лариса Волошенюк.

Поети читали власні твори про рідну мову, про рідний край, про Україну, розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє.
На згадку про зустріч письменники подарували свої книги, Наталія Бугай – диск з власною піснею «Героям Небесної Сотні», а Микола Шостак почастував учнів цукерками.
Тему патріотичного виховання молоді, любові до рідної мови продовжили в своїх виступах депутат Луцької районної ради Марія Йосипівна Пивовар та начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Інна Юріївна Крочук.
 
Гостям від імені всіх старшокласників щиро дякували учасники шкільного хору, які виконали пісні про рідну мову, про Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар