четвер, 4 грудня 2014 р.

До Міжнародного дня інвалідів

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН на 47-й сесії у спеціальній резолюції проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу –  3 грудня – Міжнародний день інвалідів.

З цієї нагоди в центральній районній бібліотеці відбулося засідання за круглим столом «Особливі люди з особливими можливостями», організоване спільно з управлінням соціального захисту населення  райдержадміністрації.
В засіданні взяли участь директор Волинського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів Валерій Шевчук, заступник голови районної державної адміністрації Арсен Сидорчук, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Гнатюк, голови громадських організацій району та люди з обмеженими можливостями, заради яких відбулося це засідання.
Бібліотекарі відділу обслуговування Ольга Граділь та Віра Сукач розповіли присутнім про передумови проголошення Міжнародного дня інвалідів.
У ході дискусії, яка відбулася серед учасників круглого столу, свої думки жваво та емоційно висловлювали представники влади та керівники громадських організацій.

Учасників засідання пригощали  чаєм, печивом. Музичні вітання дарувала присутнім вокальна група «Літопс» Гіркополонківської музичної школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар