четвер, 18 грудня 2014 р.

Рясний цвіт творчості Лукії Василевської

В читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся літературний діалог з волинською письменницею Лукією Василевською «Рясний цвіт творчості поетеси».
   Ведучі Віра Сукач та Ольга Граділь розповіли про життєвий та творчий шлях поетеси. Їх розповіді супроводжувалися мультимедійною презентацією.  Бібліотекарі Валентина Заєць та Галина Патута читали вірші ювілярки.
Щирі слова звучали на адресу письменниці від колег по літературно-мистецькій студії «Зорі над Стиром»: Марії Пишук, Наталії Бугай, Галини Терлецької, Любові Мілевич, композитора Галини Васіної, випускниці Підгайцівської загальноосвітньої школи Оксани Ганущак.

Директор районної ЦБС Валентина Ходаковська поділилась враженнями про  літературну творчість Лукії Володимирівни, адже багато віршів вона присвятила школі, батькам, дітям, вчительській родині, рідному краю і батьківській оселі.
    

Від імені бібліотекарів району ювілярку привітала завідувач Рокинівської селищної бібліотеки Ніна Самець.
На завершення Лукія Василевська розповіла про свою творчість, про любов до української мови та літератури, так як понад 40 років працювала вчителем-словесником у школах Луцького району. Подякувала  колегам-літстудійцям за привітання та колективу районної бібліотеки за влаштоване для неї свято.

Немає коментарів:

Дописати коментар