пʼятниця, 5 грудня 2014 р.

Зустріч з волинськими письменниками

                                      
Центральна районна бібліотека продовжує організовувати творчі зустрічі волинських письменників - членів районної  літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» з циклу  «Нас об’єднує любов до України» з учнями загальноосвітніх шкіл району. 4 грудня  така зустріч відбулася з учнями 8–11 класів Липинської  ЗОШ І-ІІІ ст. і була приурочена до 75-річчя утворення Волинської області. Цього разу в гості до учнів завітали Марія Пишук, Лукія Василевська, Наталія Бугай та Лариса Волошенюк.






Поети читали власні твори про рідний край, про Волинь, про Україну, розповідали про події сьогодення, власні захоплення та ділилися планами на майбутнє.
На згадку про зустріч письменники подарували свої книги, Наталія Бугай – диск з власною піснею «Героям Небесної Сотні».
Тему патріотичного виховання молоді, любові до рідного краю продовжила начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Інна Юріївна Крочук.
Гостям від імені всіх старшокласників щиро подякували Вікторія Марчук, Дарина Петрук, Ангеліна Марценюк, Софія Бусел, Лілія Пархотюк, які виконали пісні про рідний край, про Україну.

На завершення директор школи Валентина Коменда подякувала письменникам за  змістовну  і цікаву зустріч, побажала всім миру, злагоди і творчого натхнення.
                        
Шкільним бібліотекарем  Аллою Сятковською організовано 
перегляд літератури "Письменники Волині".


Немає коментарів:

Дописати коментар