вівторок, 9 січня 2018 р.

Сіяй, веселка різдвяна!



Свято Різдва належить до великих християнських, так званих Дванадесятих неперехідних свят. Цього дня сталася велика для всього християнського світу подія — народження Ісуса Христа у Вифлеємі (Ісус у перекладі з єврейської означає «спасіння»).
Усі християни переконані, що Ісус Христос був посланий Богом на землю задля спокутування гріхів і спасіння людства. Старозавітні пророки провістили місце і час народження Спасителя світу — 5508 рік від створення світу. Отже,     7 січня — це день народження Сина Божого на землі. Від цього дня починається відлік часу.

До різдвяних свят в районній бібліотеці організовано перегляд літератури «Сіяй, веселка різдвяна!», де представлена література про походження свята,  традиції й обряди святкування Різдва.
З новорічними та різдвяними вітаннями до центральної районної  бібліотеки завітали колядники з сектору культури РДА. У їх виконанні прозвучали різноманітні колядки та щедрівки й слова привітань.

Також віншували зі святами і користувачі нашої бібліотеки: Пахомюк Дарина, Пінчук Станіслав, Хачатрян Жасмін, Хачатрян Каріна, Радько Діана.


Немає коментарів:

Дописати коментар