пʼятниця, 26 січня 2018 р.

Нові книги в бібліотеці



Книги – це символ. Не просто надруковані слова, а своєрідна обіцянка нових знань, пригод, фантазій, вражень. Відкриваючи книгу, читач занурюється у незвіданий або добре знайомий світ, відкриває для себе багато нового.
В кінці минулого  року районна влада  зробила  приємний  подарунок  відвідувачам центральної районної бібліотеки та бібліотекам району, виділивши  кошти для  придбання  нових книг. Було  закуплено і розподілено  по сільських філіях  понад 1 500 тисячі  видань – навчально-пізнавальних, природничо-наукових книг,  міні-енциклопедій з різних галузей знань,  книг сучасних  українських та зарубіжних письменників,   для  наймолодших відвідувачів – казок, віршів, оповідань та ін.
 До центральної районної бібліотеки надійшло 340 книг сучасних українських  та зарубіжних письменників: Світлани Талан, Андрія Кокотюхи, Макса Кідрука, Андрія Процайла, Максима Бутченка, Сергія Бута, Вікторії Амеліни та Амелі Нотомб, Мішель Бюссі, Грема Гріна, Джеми Аттенберга і багатьох інших, цікаві серії, а також книги  Сергія Лойка, братів Капранових, Артема Чеха про війну на Сході України.
Дитячий куточок також поповнився художніми та програмовими книгами, енциклопедіями, довідниками, а для наймолодших читачів є книжечки з ігровими завданнями та книжки-панорамки, вірші і казочки.

 Шановні користувачі, поспішайте до бібліотеки ознайомитись з новою, цікавою літературою, книгами молодих авторів, сучасними письменниками, творами для дітей, які одержала бібліотека і  подумки подякуйте районній владі, депутатському корпусу за щедрий новорічний подарунок.
На Вас чекає неосяжне море цікавого і захоплюючого!
Юні користувачі бібліотеки знайомляться з новинками

Немає коментарів:

Дописати коментар