вівторок, 23 січня 2018 р.

Всесвітній день ручного письма


Зростаюча з кожним роком популярність комп'ютерів, електронної пошти та електронних блокнотів, СМС, наборів стікерів з надрукованими фразами-підказками, а також інших засобів швидкого спілкування поступово відводить сучасну людину від можливості висловити свої думки, написавши їх власноруч. Можливо, в недалекому майбутньому лист або листівка, написані «від руки», стануть бажаним придбанням.
Сьогодні у світі відзначається День почерку або, кажучи більш елегантно, День ручного письма (National Handwriting Day), який заснований з метою нагадати всім нам про унікальність ручного письма, про необхідність практикуватися в ньому, про неповторність почерку кожної людини.
Ініціатором Дня стала Асоціація виробників письмового приладдя (Writing Instrument Manufacturers Association, WIMA), яка і проголосила датою «рукописного» свята 23 січня.
Цим святом вони хотіли нагадати всім нам, що ручний лист – це майстерність, це можливість для нас заявити світові про унікальність досвіду кожної людини, про те, що кожен з нас – особливий і неповторний.






Немає коментарів:

Дописати коментар