понеділок, 5 березня 2018 р.

Зорі над Стиром



 
4 березня в читальному залі центральної районної бібліотеки на чергове засідання літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» зібралися шанувальники  літературного поетичного слова.
Розпочалося засідання з переобрання голови літстудії та його заступника. Одностайно головою літстудії в черговий раз обрано Миколу Шостака, а його заступником – Наталію Бугай. 
Напередодні 8 березня, з наступаючим святом все жіноче товариство літстудійців привітав Микола Шостак новими поетичними рядками з вірша «Діалектика ніжності».
Вірші про жінок і для жінок читали: Павло Покотило, Володимир Мартиненко, Володимир Ткачук, Вадим Сіваченко.




Також свої нові поетичні та прозові твори на розгляд літстудійців представили:  Лариса Волошенюк, Оксана Дубровкіна, Лукія Василевська, Людмила Мартинова, Наталія Некрахова і т. д.   Звучали пісні Любові Мілевич в аудіозаписі. 


 
 Наталія Бугай  організувала для учасників засідання виставку власних виробів – «Лялька-мотанка власними руками» та представила свою нову книжку «Сонячні історії», яка щойно вийшла у видавництві «Терен».
Галина Терлецька подарувала районній бібліотеці  свою дитячу книжку «В гостях у казки», яка складається з поетичних та прозових творів. У ній маленький читач знайде багато цікавого та пізнавального.  


Немає коментарів:

Дописати коментар