понеділок, 2 грудня 2013 р.

«Зорі над Стиром»


В читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром». Голова літстудії Микола Шостак прочитав цикл віршів, присвячених 80-річчю голодоморів. Також свої нові вірші прочитали: Міріада Никифорова «Депутатам», «Обранцям», «Ви Леви і Тигриці»; Наталія Некрахова «І заплакала Пречиста», «Національна горлиця»; Павло Покотило «Із спогадів про тата», «Зайдіть у храм»; Володимир Ткачук «Бранное слово», «Лежебока».  Новим диптихом поділилася Лукія Василевська.

Галина Терлецька подарувала районній бібліотеці диск «Пісенне джерело», де її твори покладені на музику і звучать у виконанні волинських музичних колективів.

Голова Борис Шостак та літстудійці обговорили підготовку до друку колективної збірки «Зорі над Стиром» випуск 3, редагували рукопис.

 
Бібліотекарем читального залу Вірою Сукач було проведено   презентацію виставки літератури «Україна суверенна: від витоків до сьогодення», присвячену 22-ій річниці Всеукраїнського референдуму про проголошення незалежності України.
 

 




Немає коментарів:

Дописати коментар