вівторок, 3 грудня 2013 р.

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом


 29 листопада в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Г. Полонка, до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, проведено «круглий стіл» на тему: «Що ти знаєш про ВІЛ-СНІД» з учнями 9-11 кл. Організатори «круглого столу» – завідувач бібліотеки с. Г. Полонка Галина Васечко, завуч по виховній роботі Інна Гайдай, фахівець центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Олена Канцедал, шкільний бібліотекар Леся Бондар – розповіли про історію виникнення та шляхи передачі ВІЛ-СНІДу, намагалися донести до учнів розуміння особистої відповідальності за своє здоров’я, толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ.

Психолог Тетяна Ткачук провела з учнями ігри «Згоден не згоден» та «Міфи і факти про ВІЛ/СНІД», в ході яких діти з практичної точки зору оцінювали свої знання про причини та шляхи передачі і розповсюдження хвороби. Захід супроводжувався демонстрацією слайдів про СНІД.

На завершення «круглого столу» учасники отримали пам’ятку «Як вберегти себе від СНІДу» та оформили плакат «ВІЛ – ступінь ризику», який вивісили в холі школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар