четвер, 5 грудня 2013 р.

Методичний день

  4 грудня центральна районна бібліотека організувала та провела для бібліотечних працівників ЦБС черговий методичний день, в якому взяла участь та виступила начальник відділу культури Валентина Зінчук.

Директор районної ЦБС Валентина Ходаковська  проінформувала бібліотекарів району про підсумки обласного огляду-конкурсу «Бібліотека на службі сільської громади», в якому перемогу здобула бібліотека-філія с. Лище. Також були розглянуті питання планування роботи бібліотечних установ на 2014 р. та основні вимоги до звітності за 2013 р., знаменні, пам’ятні та ювілейні дати на наступний рік та використання під час проведення масових заходів сценаріїв обласних бібліотек. Розглянуто фандрейзингову діяльність бібліотечних установ в 2013 році та стан передплати періодичних видань на 2014 рік.  

Завідувач Торчинської селищної бібліотеки для дітей Світлана Скопюк ознайомила присутніх з матеріалами обласного семінару працівників міських бібліотек для дітей на тему: «Інноваційна діяльність міських бібліотек для дітей», який проводився на базі Торчинської селищної бібліотеки. 
   Завершився методичний день слайд-презентацією, яку продемонструвала завідувач бібліотеки-філії с. Лище Ірина Поліщук – переможець обласного огляду-конкурсу «Бібліотека на службі сільської громади».

Немає коментарів:

Дописати коментар