понеділок, 14 березня 2016 р.

"Книга за життя"



  

     На Волині стартує новий етап благодійної акції«Книга за життя». Організатором цього заходу виступив  ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» за підтримки Управління культури Волинської обласної державної адміністрації. Акція триватиме до 1 квітня 2016 року включно. Тож, кожен бажаючий зможе принести в бібліотеки макулатуру. Це можуть бути книги, друковані видання, непотрібний папір та інша періодика. На кошти,  виручені з їх здачі, будуть закуплені книги сучасних авторів для поранених бійців, що проходять лікування та реабілітацію в госпіталях.
 Волинян просимо активно долучитися до цієї доброї справи.
   
  Сьогодні, коли у нас мир, а на Сході – війна – все більше українців стають благодійниками чи волонтерами, збирають кошти  на допомогу українським військовим або на лікування поранених унаслідок боїв на Сході. Адже досить часто звучать повідомлення про те, що бійці, які воюють у зоні антитерористичної операції або лікуються у шпиталях, просять привезти книги для читання.
  Хочеться аби українські солдати, які отримали поранення і перебувають на тривалому шляху до одужання, могли гарно організувати свій вільний час.
   
    Пункти збору книг та макулатури:
Луцька центральна районна бібліотека (вул. Ковельська, 56); 
Луцька районна бібліотека для дітей (вул.Шевченка, 88);







Немає коментарів:

Дописати коментар